Koffiemachines

visacrem ottima 2.0

VISACREM OTTIMA 2.0 – DEGELIJK & BETROUWBAAR

De Ottima, te kiezen in twee of drie groepen, is een klassieke pistonmachine voor de horecaondernemer die voor kwaliteit kiest. Deze machine heeft twee roestvrijstalen stoompijpen zodat je de mooiste cappuccino’s en latte’s kan maken en een heetwatergroep voor thee. Het waterniveau wordt elektronisch gecontroleerd en iedere groep heeft zijn eigen verwarmingselementen.
.
De 2 kilogram zware groepen, uitermate belangrijk voor de kwaliteit van de espresso en koffie, zijn vervaardigd uit messing met een infusie- en extractie systeem. Dus structureel maak je heerlijke koffies voor je gasten! De Ottima is tevens toegankelijk want wij sluiten ‘m gewoon aan voor je op 220V.
.
Nu vanaf € 16,50 per kilo, zonder verdere investering!

FUTURMAT F3 DISPLAY – POWER & KWALITEIT

Deze Futurmat F3 heeft 2 groepen en is een krachtige espressomachine met extra functionaliteiten die de Barista helpen om de mooiste koffies en cappuccino’s te kunnen maken. Zo beschikt de machine over een display waarop de doorlooptijden getoond worden en is de boilertemperatuur electronisch te controleren met een nauwkeurigheid van 0,2 °C.
Het klassieke design en de degelijke afwerking met hoogwaardige materialen passen in een horecazaak met uitstraling!
Deze traditionele espressomachine heeft 2 stoompijpen en een heet water uitloop voor thee, is aan te sluiten op 230V maar ook op 380V (krachtstroom) waardoor het een echt werkpaard wordt.
.
Nu vanaf € 18,00 per kilo, zonder verdere investering!

futurmat F3
gaggia la giusta

GAGGIA LA GIUSTA – DESIGN, INNOVATIE & 2GO

Deze Gaggia La Giusta beschikt over 3 groepen en is een traditionele, hoogwaardige espressomachine met een design dat kwaliteit uitstraalt. Daarnaast is het een zogenaamde “TALL CUP” uitvoering waardoor ook grote 2GO bekers onder de groep passen.
.
Ideaal wanneer je veel coffees 2GO verkoopt! De La Giusta heeft een colour touchscreen waarmee jij als Barista alle parameters beheerst.
.
Nu vanaf € 22,50 per kilo, zonder verdere investering!

GAGGIA LA REALE – TOPMODEL UIT MILAAN!

Deze traditionele espressomachine Gaggia La Reale heeft 2 groepen en is een echte eye-catcher in jouw horecazaak: “designed by the light.”
Met onafhankelijke boilers kun je per groep de ideale temperatuur instellen en serveer je dus altijd de perfecte espresso, koffie of cappuccino. Iedere groep heeft een 3,5″ touchscreen waardoor de Barista direct inzicht heeft in alle parameters en deze zijn ook heel eenvoudig aan te passen.
.
Het patent voor de perfecte espresso werd al in 1938 vastgelegd door de Achille Gaggia, Barista uit Milaan. Gaggia Milano maakt nog steeds unieke, kwalitatief hoogwaardige espressomachines voor de horeca.
.
Nu vanaf € 22,50 per kilo, zonder verdere investering!

gaggia la reale
q10

QUALITY ESPRESSO – ON DEMAND MOLEN Q10

De Quality Espresso Q10 molen maalt ieder kopje on demand en dus vers! Binnen 3,5 seconden maalt de Q10 een dubbele dosering en is daarmee erg snel. Erg handig zijn de 2 slots voor je filterdrager waarmee je direct kiest voor een enkele of dubbele dosering zonder dat je een knop in hoeft te drukken of een instelling hoeft aan te passen.
.
In combinatie met het touchscreen display maakt het van de Q10 een hoogwaardige, eenvoudig te bedienen en zeer productieve molen.
.
Informeer naar de bruikleen mogelijkheden in combinatie met BlackStock koffiebonen, zonder investering!

LATTIZ 2.0 – BARISTA KWALITEIT MELKSCHUIM

Lattiz helpt je om snel perfect melkschuim te maken. Deze constante Barista kwaliteit maak je met één druk op de knop, zo eenvoudig dat iedereen het kan! Meer dan 40% van de koppen koffie die we drinken is een latte of cappuccino. Het uiterlijk en de kwaliteit van de melkkoffie zijn grotendeels afhankelijk van het melkschuim. Perfect melkschuim is cruciaal om je gasten tevreden te houden en om je omzet en marge te vergroten. Daarnaast is schoonmaken verleden tijd, de melk kun je ongekoeld bewaren, er is geen melkverspilling meer en veel minder verpakkingsafval. Na het plaatsen van het pak in de machine blijft het 10 dagen houdbaar en kun je tot wel 140 cappuccino’s maken. Onaangebroken zijn de pakken 2 tot 3 maanden houdbaar.
.
Informeer naar de bruikleen mogelijkheden in combinatie met BlackStock koffiebonen, zonder investering!

lattiz 2.0
etna smart touch

ETNA SMART TOUCH – VOLAUTOMATISCH & MELK TOPPING

Dit is een zeer degelijke volautomatische espressomachine opgebouwd uit hoogwaardige onderdelen. De zetgroep is van staal gemaakt wat ellende voorkomt en zorgt voor een hoge beschikbaarheid van de koffiemachine. Via het intuïtieve touchscreen kies je voor een espresso, koffie, cappuccino, latte, chocomel of één van de vele andere beschikbare en vrij te programmeren dranken. Wat ook erg handig is voor drukke locaties: de machine zet 2 koffies of 2 melkkoffies in één keer! Melkkoffies worden gemaakt van topping waardoor het apparaat zeer onderhoudsvriendelijk is, erg handig voor plekken waar met vrijwilligers gewerkt wordt of waar geen tijd is voor dagelijkse reiniging van het melksysteem.
.
Nu vanaf € 18,00 per kilo, zonder verdere investering!

ETNA SMART TOUCH MILKBASE – VOLAUTOMATISCH & VERSE MELK

Dit is een zeer degelijke volautomatische espressomachine opgebouwd uit hoogwaardige onderdelen. De zetgroep is van staal gemaakt wat ellende voorkomt en zorgt voor een hoge beschikbaarheid van de koffiemachine. Via het intuïtieve touchscreen kies je voor een espresso, koffie, cappuccino, latte, chocomel of één van de vele andere beschikbare en vrij te programmeren dranken. Wat ook erg handig is voor drukke locaties: de machine zet 2 koffies of 2 melkkoffies in één keer! De Milkbase zorgt voor melkschuim van Barista kwaliteit en gebruikt verse melk naar keuze: volle melk, sojamelk, geitenmelk en nog vele andere soorten. Helemaal van deze tijd! Boven de koeling zijn nog warmhoudplaatjes om je kopjes op temperatuur te houden, dit voorkomt koude en zure koffie.
.
Nu vanaf € 19,00 per kilo, zonder verdere investering!

etna smart touch milk
Schaerer CS
schaerer soul

SCHAERER COFFEE SOUL – VOLAUTOMATISCH EN ZWITSERS

Deze hoogwaardige Schaerer espressomachine behoort tot de beste en meest veelzijdige volautomaten. Met het BestFoam melksysteem maak je de mooiste cappuccino’s en latte’s, van verse melk en met het resultaat van een echte Barista! Deze configuratie beschikt over 2 molens zodat je zowel voor koffie als voor espresso de meest geschikte BlackStock koffiebonen kan gebruiken. Daarnaast is er een cup & cool die links of rechts te plaatsen is. Hierop houd je je kopjes warm en het koelgedeelte voor verse melk is temperatuur gestuurd en dus volledig HACCP proof. Op het 8″ touchscreen vind je alle koffievariaties, waaronder espresso, koffie, cappuccino, koffie verkeerd, latte macchiato, flat white, chocomel en nog veel meer. Het grote intuïtieve display maakt de machine uiterst bedieningsvriendelijk en eenvoudig te reinigen.
.
Nu vanaf € 19,50 per kilo, zonder verdere investering!

MEER INFORMATIE, EEN VRAAG OF EEN OPMERKING? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!
WhatsApp chat
Call Now Button