Vacature Service Engineer

Functie
Service engineer
.
Ervaring in onze branche
Is een pré
.
Salarisindicatie per jaar
€ 35.000 – € 50.000
.
Uren per week
40

Functieomschrijving
BlackStock Coffee zoekt service engineers koffiemachines die bij voorkeur in het westen, centraal of in het zuiden van Nederland wonen.
.
Heb je affiniteit met koffie en vind je het leuk om technische problemen op te lossen, apparatuur te onderhouden en koffiemachines te installeren? Dan ben je al aardig op weg! Wij vragen voor deze functie tenminste 3 jaar werkervaring in een (elektro)technische functie. Heb je zelfs al ervaring als engineer koffiemachines? Dat is zeker een pré!
.
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving in een jong, succesvol en groeiend bedrijf met toekomstperspectief. Klanttevredenheid staat bij ons op 1! Daarom zoeken we een nieuwe collega die zeer klantgericht werkt, prettig communiceert en goed met mensen omgaat. Heb je een technische opleiding op tenminste MBO niveau (of het werk- en denkniveau), ben je in het bezit van een rijbewijs en vind je het logisch dat je af en toe in het weekend paraat staat, reageer dan direct!

Pensioenregeling
Ja
.
Auto van de zaak
Mercedes Vito
.
Privé gebruik auto toegestaan
Ja (in dat geval bijtellen)
.
Weekenddienst
Eens in de 4 weken

Over BlackStock
BlackStock is een kwaliteitskoffie die vers uitgeleverd wordt aan voornamelijk horecaklanten, sportverenigingen en bedrijven waar kwaliteit op prijs gesteld wordt. Daarnaast leveren en onderhouden we apparatuur, zowel traditionele als volautomatische espressomachines.

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze klanten zoveel als mogelijk kunnen beschikken over goed functionerende machines, dat ze hun bestellingen tijdig geleverd krijgen en bij problemen vakkundig en snel geholpen worden. Dit maken we met z’n allen waar want onze klanten belonen ons gemiddeld met een 9,7!

Ben je geïnteresseerd?
Wil je meer weten over de vacature dan kun je altijd contact opnemen met Stefan Kleverkamp via nummer 06 – 22 663 166. Een mail sturen kan natuurlijk ook, eventueel vergezeld van je cv naar stefan.kleverkamp@blackstock.nl. Een vacature en kandidaat zijn nooit in beton gegoten, we staan open voor persoonlijke wensen!

WhatsApp chat
Call Now Button