Leerplaats Assistent BOL

Functie
Assistent metaal- elektro- en installatietechniek
.
Ervaring in onze branche
Leerplaats BOL
.
Salarisindicatie per jaar
In overleg
.
Uren per week
16 – 24

BlackStock Coffee is een erkend leerbedrijf en zoekt leerlingen die in de omgeving Amsterdam, Hoofddorp of Aalsmeer wonen.
.
Volg je een opleiding ‘assistent metaal-, elektro- en installatietechniek’, en zoek je een betaalde leerplaats, dan is BlackStock op zoek naar jou.
.
Je bent leergierig, hebt inzet en je bent bereid om je collega’s te ondersteunen. Je bent makkelijk in de omgang, komt je afspraken na en wil er echt iets van maken.
.
Wij bieden je de mogelijkheid om te leren in de praktijk onder begeleiding van ervaren professionals. Als er een wederzijdse klik is en wanneer je de leerperiode leuk vindt, dan kun je hierna bij BlackStock in vaste dienst komen. Je verdient dan een mooi salaris en hebt mogelijkheden om te blijven leren zodat je door kan groeien naar bijvoorbeeld engineer. Je wordt onderdeel van een succesvol en groeiend bedrijf, waar je werkt in een betrokken team waar ook ruimte is voor ontspanning en leuke dingen.

Over BlackStock
BlackStock is een kwaliteitskoffie die vers uitgeleverd wordt aan voornamelijk horecaklanten, sportverenigingen en bedrijven waar kwaliteit op prijs gesteld wordt. Daarnaast leveren en onderhouden we apparatuur, zowel traditionele als volautomatische espressomachines.

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze klanten zoveel als mogelijk kunnen beschikken over goed functionerende machines, dat ze hun bestellingen tijdig geleverd krijgen en bij problemen vakkundig en snel geholpen worden. Dit maken we met z’n allen waar want onze klanten belonen ons gemiddeld met een 9,7!

Ben je geïnteresseerd?
Wil je meer weten over de leerplek dan kun je altijd contact opnemen met Stefan Kleverkamp via nummer 06 – 22 663 166. Een mail sturen kan natuurlijk ook, eventueel vergezeld van je cv naar stefan.kleverkamp@blackstock.nl. Een vacature en kandidaat zijn nooit in beton gegoten, we staan open voor persoonlijke wensen!

WhatsApp chat
Call Now Button