Breda Koffie? BLACKSTOCK COFFEE!

Goede koffie komt uit een goede koffiemachine, zo eenvoudig is het. Wij leveren perfecte koffiemachines in bruikleen. En dat niet alleen, we stellen hem ook voor je af en geven regelmatig een servicebeurt. Is hij stuk? Geen probleem, direct gerepareerd! Alleen echte kwaliteit lever je met een geweldige machine..

Ottima
Ottima

Ambacht en kwaliteit
De Ottima is de koffiemachine voor de horecaondernemer die kiest voor ambacht en kwaliteit.

Futurmat
Futurmat

Uitgebreid en authentiek
Liever een luxe uitstraling, meer mogelijkheden en authentiek design?

Schaerer-coffee-art
Schaerer Coffee Art Plus

Gemak, snelheid en luxe
Deze volautomaat levert topprestaties, is zeer snel en ziet er ook nog eens mooi uit.

Soul
Schaerer Coffee Soul

Design en kwaliteit
Een volautomaat met design van deze tijd, betrouwbaar en unieke kwaliteit koffie!

KIES JE KLEUR, KIES JE KOFFIE

Wat doe je met een goede koffiemachine zonder goede koffie? BlackStock levert 5 verschillende melanges met ieder zijn eigen smaak en ieder zijn eigen identiteit.

WAAROM BLACKSTOCK COFFEE?

Als horecaondernemer weet je hoe belangrijk de juiste apparatuur is. Niets werkt zo lekker als een betrouwbare, goed afgestelde koffiemachine. Heerlijk. Waarom zou je dan voor ons kiezen?

HEERLIJKE BONEN, ALTIJD VERS GEBRAND

BlackStock melanges worden altijd vers gebrand in kleine hoeveelheden, ‘slow roast’ en met een temperatuur van ongeveer 200 graden. Hierdoor gaan er geen etherische oliën verloren tijdens het brandproces en krijgen de bonen de tijd voor het ontwikkelen van hun optimale aroma.

GEEN INVESTERING

Een echte, professionele koffiemachine vergt een echte, professionele investering. En die neemt BlackStock graag voor zijn rekening. Wij vinden het belangrijk dat jij een uitstekend kopje koffie kunt serveren. Daar worden jouw gasten blij van en daar word jij blij van. En daar worden wij blij van.

UNIEKE UITSTRALING

Maak kennis met onze moderne, frisse en stoere uitstraling. Met onze unieke en stijlvolle uitingen. Alles aan BlackStock ademt kwaliteit. Met BlackStock haal je een kwaliteitslabel op het gebied van koffie in huis. Een label dat op je gehele bedrijf afstraalt. Inclusief signing, kleding, servies, aankleding en je eigen BlackStockBar. Een uitstraling die jouw belangrijke koffie-omzet vergroot. Met BlackStock lever je topkwaliteit.

DUURZAAM

BlackStock draagt graag bij aan een duurzame, leefbare wereld. Daarom voeren wij het logo van Rainforest Alliance. Je kunt erop vertrouwen dat onze koffie afkomstig is van duurzame landbouwbedrijven die hun werkers fatsoenlijk behandelen. De aangesloten bedrijven werken bovendien actief mee aan het behoud van de biodiversiteit. Want niet alleen de smaak van onze koffie is fantastisch, maar ook de nasmaak.

PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR

Onze klanten ontvangen wekelijks verse koffie, technisch onderhoud en zeven dagen per week service. Ze kunnen bovendien gebruikmaken van professionele, betrouwbare apparatuur. Wat een heerlijk specialisme.

TOTAAL PAKKET

BlackStock levert niet alleen koffiemachines, maar ook koffie, servies, supplies, kleding en branding. Kortom, alles wat je nodig hebt om je klanten te verwennen met een heerlijke kop koffie van topkwaliteit.

ENKELE REVIEWS VAN ONZE KLANTEN

Meer informatie, een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op!
WhatsApp chat
Call Now Button